top of page
Groenbedrijf Baeck

INDUSTRIEEL EN OPENBAAR GROEN

Groenbedrijf Baeck uw visitekaartje van uw onderneming

Het visitekaartje van uw onderneming of pand

Groenbedrijf Baeck in Geel biedt u als particulier of bedrijf veelzijdige diensten binnen industrieel en openbaar groen. Een net verzorgde en stralende tuin of groene omgeving vormt namelijk hét visitekaartje van uw onderneming of pand en zorgt niet alleen voor een uitnodigend karakter, maar maakt ook dat klanten u graag herhaaldelijk komen bezoeken. Een goede klantrelatie hoeft immers niet reeds bij de voordeur spaak te lopen.

Bermbeheer en snoei- en vellingswerken 

Wij bieden een verscheidenheid aan diensten aan, waaronder bermbeheer en snoei- en vellingswerken. Bermbeheer valt onder ecologisch verantwoord beheer, wordt toegepast op bermen langs wegen en waterlopen en betreft meestal een voorjaars- en najaarsmaaibeurt. Snoei- en vellingswerken is een vorm van begeleidingssnoei en wordt gebruikt bij bomen die hun eindbeeld (nog) niet bereikt hebben.

Groenbedrijf Baeck biedt binnen dit kader de volgende werken:

  • Opkronen tot de gewenste takvrije stamlengte. Wij nemen zogenoemde probleemtakken weg en verwijderen dubbele en gebroken koppen en te dikke takken en takkransen.

  • Wij voeren herstel uit bij achterstallige snoeibeurten of verwaarloosde bomen.

  • Wij snoeien binnen de blijvende kroon, door middel van het uitlichten van de kroon, kandelaberen, het snoeien bij slechte structuren en het verwijderen van dood en/of afgestorven hout.

  • Wij snoeien lei- en knotbomen in esthetische vormen.

Bermbeheer door Groenbedrijf Baeck

Naast bovenstaande diensten vellen en rooien wij tevens gevaarlijke bomen, frezen wij wortelgestellen uit en passen onkruidbestrijdingswerken toe. Groenbedrijf Baeck beschikt over de nodige automatische snoeigereedschappen en aangepaste hoogwerkers om de boomverzorging optimaal te kunnen uitvoeren. Dat levert een prachtig en verzorgd resultaat op, waar u de vruchten van plukt.

Groenbedrijf Baeck in Geel neemt op flexibele en efficiënte wijze allerhande groen- en tuinwerken voor haar rekening.

Groenbedrijf Baeck
Groenbedrijf Baeck icoon

Bent u geïnteresseerd in onze werken en wenst u meer informatie inzake onze mogelijkheden of wilt u graag meteen een offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

bottom of page