top of page
Groenbedrijf Baeck

VERWEZENLIJKINGEN DOOR GROENBEDRIJF BAECK

aangelegde tuin uitgevoerd door Groenbedrijf Baeck

Ontdek hier onze realisaties

Bij Groenbedrijf Baeck toveren we een simpele tuin met weinig concept om in een rijk plantsoen met esthetische vormen en een uitnodigend karakter. Dankzij het gebruik van een aangepast machinepark van hoogstaande kwaliteit en gespecialiseerd vakmanschap wordt zorgvuldig toegezien op een nauwkeurige en doelgerichte oplevering van uw project, vanuit jarenlange expertise. Wij dragen een klantvriendelijke, actieve en flexibele aanpak hoog in het vaandel. Op deze manier helpen we u als bedrijf, particulier of andere organisatie op weg naar een perfect eindresultaat. Bent u nieuwsgierig naar reeds verwezenlijkte projecten bij Groenbedrijf Baeck? Begeef u gerust naar de sectie met foto’s voor een impressie.

Wanneer we onze hoofden bijeensteken en het karakter van uw projectvraag in kaart brengen, staat één vraag centraal – wat heeft ú nodig? En hoe zorgen wij ervoor dat uw tuin- of groenproject het eindresultaat beoogt dat het verdient? Hoe zien we erop toe dat het project in lijn is met de individuele, demografische, artistieke en architecturale aspecten van het huidige pand? Hoe vinden we een ideale balans tussen design en net dat beetje extra? Hoe zoeken we grenzen op met betrekking tot gebruik van materialen, kleurschakeringen en -combinaties en eventuele inbreng van een persoonlijk levensverhaal?

Kunt u niet wachten om concreet met uw tuinproject van start te gaan?

Heeft u een specifiek idee voor ogen en wenst u dit om te zetten naar de realiteit? Heeft u vragen met betrekking tot onze diensten en/of andere mogelijkheden? Wilt u eens vrijblijvend nagaan wat uw groenproject u gaat kosten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een passend en persoonlijk prijsvoorstel met alle details. Ons team van vakmannen, aannemers, onderaannemers en andere ontwikkelaars bij Groenbedrijf Baeck in Geel helpt u graag verder, met meer dan 40 jaar groeiende passie voor de tuinwereld.

bottom of page