top of page
Groenbedrijf Baeck

ONTWERP, AANLEG EN ONDERHOUD

ONTWERP, AANLEG EN ONDERHOUD
Exclusief ontwerp van uw tuin

Hoe gaan wij te werk?

Het is zover, samen met uw gezin of team heeft u een splinternieuw, innovatief en stijlvol project voor ogen. U beschikt reeds over een solide basis en kunt niet wachten om te starten. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw idee realiteit wordt? Bij Groenbedrijf Baeck werken we op proactieve wijze samen. Allereerst voeren we een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar we aan de hand van uw specifieke wensen vaststellen hoe wij u bij Groenbedrijf Baeck zo efficiënt mogelijk verder kunnen helpen. Wij inventariseren zo verwachtingen en behoeften en stellen een passende offerte voor u op. Bent u daarna overtuigd met ons in zee te gaan? Fantastisch! Onze tuinarchitect zet alles op alles om uw gewenste resultaten te vertalen naar een exclusief ontwerp van hoge kwaliteit.

Zijn er hier en daar nog projectdetails die u graag wenst te optimaliseren? 

Geen enkel probleem! Het ontwerp wordt volledig volgens uw specifieke wensen en noden aangepast, zodat het project van uw dromen precies naar wens wordt opgeleverd. Nadat de definitieve vorm wordt vastgelegd, stellen wij een beplantingsplan samen. Hiermee wordt nauwgezet opgevolgd welke afmetingen, maten, aantallen en soorten worden opgenomen in uw tuin.

Nadat de details volledig overeenstemmen met uw verwachtingen stellen we een allesomvattende en gedetailleerde offerte op en kan uw project beginnen.

Onderhoudsdiensten uitgevoerd door Groenbedrijf Baeck

Ontdek het verschil bij Groenbedrijf Baeck

Waar wij bij Groenbedrijf Baeck het verschil kunnen maken? We verzorgen een waaier aan toepassingen – van grondwerken, bestratingen en waterpartijen tot de aanleg van bomen, planten en het gazon. Zijn er hier en daar onderdelen die u liever zelf uitvoert? Of gaat u graag in fases te werk? Dat is geen enkel probleem; al meerdere generaties staat bij ons flexibiliteit bij alles wat we doen voorop, en kan u ook tijdens het project aanpassingen gewoon met ons bespreken.

Bent u op zoek naar onderhoudsdiensten? 

Wij verzorgen incidenteel onderhoud, waaronder een voor- of najaarsbeurt en het snoeien van hoge bomen. Hiernaast kan u kiezen voor frequent onderhoud. Hierbij gaat onze onderhoudsploeg uit van een tweewekelijks of maandelijks bezoek. 

Groenbedrijf Baeck
Groenbedrijf Baeck icoon

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over onze prijzen.

Let op: doordat we enkel en alleen via afspraak werken, beschikken we niet over vaste openingstijden.

bottom of page